Welkom Bij Mahrens
The buyinggroup


 

Opkoper van elektronische partijhandel

Bent u opzoek een grote opkoper van partijen voor het inkopen van uw elektronische partijhandel? Mahrens B.V. uit Obdam is een groothandel in elektronische apparatuur. Met ons recyclebedrijf zijn we verantwoordelijk voor het inkopen en opkopen van grote partijen elektronica van organisaties, voornamelijk op het gebied van televisies. Denk hierbij onder andere aan lcd-, led- en plasmatelevisies.

 

Wat doet een opkoper van elektronische partijhandel precies?

 

Het belangrijkste bij het opkopen van partijen met elektronica is het uitvoeren van een grondige controle. Wordt een product afgeschreven? Dan gebeurt demonteren en recyclen volgens de Nen-normen. Bij het inkopen van grote partijen wordt ook op de kwaliteit, levensduur en gebruikssporen. Na een uitgebreide beoordeling ontvangt u een eerlijke prijs voor de producten.

Het weggooien van elektronische apparaten zorgt voor onnodig veel afval. Recyclebedrijf Mahrens is gespecialiseerd in het duurzaam afvoeren van tv’s en andere elektronica. Het recyclen van elektronisch afval hoeft niet veel te kosten. Daarnaast draagt u ook uw steentje bij aan verbetering van het milieu.

Waar voor uw producten ?


 

Bij een opkoper van elektronische partijhandel staan duurzame recycling en een eerlijke prijs centraal. Het kan zijn dat u bepaalde eisen stelt aan het opkopen van uw partijen goederen in de vorm van elektronica. U wilt bijvoorbeeld dat we bij het inkopen van grote partijen uw goederen voor een bepaalde datum ophalen, of u wilt de partij goederen niet meer terugzien binnen uw eigen verkoopmarkt. Door onze jarenlange ervaring als ervaren opkoper van partijhandel zij we in staat dergelijke voorwaarden goed te waarborgen.

Daarnaast zijn we een flexibele opkoper, die in samenspraak ook het transport volledig verzorgt. Ons recyclebedrijf voor elektronica heeft een eigen wagenpark en grote opslagruimte beschikbaar. Uw televisies en andere elektronica worden op uw locatie opgehaald.


 

Bespreek de voorwaarden voor het opkopen van uw partijhandel


Het is bij het inkopen van grote partijen van belang dat goederen met gevaarlijke stoffen milieuverantwoord worden verwerkt en afgevoerd. Mahrens is hier als elektronica recyclebedrijf in gespecialiseerd. Wij zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste documenten. Bij het opkopen van partijen elektronica is het ons doel om u te ontzorgen. Dus zoekt u nog een opkoper voor uw elektronische partijhandel? Stuur een e-mail naar Hendrik@mahrens.nl of bel naar +31619363380.

 

 


 
E-mailen
Bellen
Info