Welkom Bij Mahrens
The buyinggroup

✓ Inkoop tegen een eerlijke prijs

Duurzame verwijdering van tv’s

Snelle afhandeling


Wanneer u overweegt om uw oude televisies te verkopen, dan bent u bij ons als opkopers van tv’s aan het juiste adres. Dankzij onze goede contacten in diverse landen, weten we waar de vraag naar gebruikte televisies groot is. Daardoor zijn we in staat om u de hoogste prijs te bieden. Als bedrijf hebben we jarenlang ervaring met de inkoop van tv’s en leveren we uitstekende service, die u veel voordelen oplevert. Mahrens uit Obdam is dé inkoper van tv’s voor uw partijhandel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!


Laat uw oude tv schermen duurzaam afvoeren door opkopers

Wij zijn een elektronica recyclebedrijf die als inkoper van tv’s partijhandel opkoopt van verschillende organisaties. We verzorgen de inkoop van tv’s bij een bedrijf snel met goede service. Doordat we over veel opslagplaats en een grote vrachtwagen beschikken, zijn we in staat om alles netjes op te halen. Ook zorgen we ervoor dat de inkoop van tv’s voordelig is voor uw bedrijf. We zijn als groothandel gespecialiseerd in LCD, LED en plasma televisies. Daarom worden we ook voornamelijk gezien als opkopers van tv’s.

Uitstekend geschikt voor hotels

Het type bedrijf waarvoor we vaak de inkoop van tv’s verzorgen zijn hotels. In hotels hangen regelmatig verouderde televisies die niet langer matchen met het luxe imago van het hotel. Daarom kunnen wij alle tv-schermen opkopen tegen een eerlijke prijs. Dit doen wij ook voor andere elektronische apparaten uit het hotel interieur die vervangen worden. Als opkopers van tv’s zorgen we ervoor dat alles niet zomaar weggegooid wordt. Zo dragen we samen bij aan het milieu.

Neem contact met ons op en we komen graag langs om u te helpen

We verkopen de partijhandel door aan een andere inkoper van tv’s. Als u besluit om uw oude tv's te verkopen aan ons, willen veel bedrijven uit het buitenland deze daarna graag van ons overnemen, omdat ze nog goed werken en een stuk goedkoper zijn. Als opkopers van tv’s beschikken we over een groot internationaal netwerk, waardoor we in staat zijn om de inkoop van tv’s voor uw bedrijf zo voordelig mogelijk maken. Dus bent u nog opzoek naar een inkoper van tv’s voor uw partijhandel? Neem dan eenvoudig contact met ons op door een e-mail te sturen naar Hendrik@mahrens.nl, of via ons contactformulier. 
E-mailen
Bellen
Info