Welkom Bij Mahrens
The buyinggroup


Al bijna 30 jaar actief op de markt en groot inkoper van LCD, LED en Plasma televisies. Voor ieder bedrijf wel een passende oplossing op maat.
Afvoeren van defecten LED, LCD en of plasma televisies
Alle producten worden grondig gecontroleerd op eventuele defecten (Goed werkende onderdelen worden gebruikt als spareparts). Alle afgeschreven producten worden gedemonteerd  en gerecycled volgens de NEN-normen.


Al uw producten worden na aanleiding van kwaliteit , ouderdom, gebruikerssporen en eventuele defecten beoordeeld. Wij geven u altijd een eerlijke prijs voor uw producten , zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Voor vragen over de verkoop van uw producten kunt u altijd een bericht achter laten via ons contact pagina.

 

Nieuwe en gebruikte Goederen
Bij het beoordelen van producten kijken wij naar kwaliteit,ouderdom, beschadigingen en eventuele defecten. Wij geven u altijd de juiste prijs voor uw producten, dus u bent bij ons aan het juiste adres!

 

Zoals hierboven vermeld, hebben wij goede en directe contacten zodat wij snel kunnen schakelen op alle fronten. U wilt toch ook de koop en afhandeling snel en probleemloos verloopt? Wacht dan niet langer en neem direct contact op!

 
E-mailen
Bellen
Info