Mahrens.nl
The buyinggroup

BuyingGroup

Al bijna 30 jaar actief op de markt en groot inkoper van LCD, LED en Plasma televisies.
Voor ieder bedrijf wel een passende oplossing op maat.


 

 • Afvoeren van defecten LED, LCD en of plasma televisies
  Alle producten worden grondig gecontroleerd op eventuele defecten (Goed werkende onderdelen worden gebruikt als spareparts). Alle afgeschreven producten worden gedemonteerd  en gerecycled volgens de NEN-normen.
 •  Prijsconditie
  Al u producten worden na aanleiding van kwaliteit , ouderdom, gebruikerssporen en eventuele defecten beoordeeld. Wij geven u altijd een eerlijke prijs voor uw producten , zo bent dus bij ons altijd aan het juiste adres. Voor vragen over de verkoop van uw producten kunt u altijd een bericht achter laten via ons contact formulier op de Nu Verkopen pagina.
 • Nieuwe en gebruikte  Goederen
  Bij het beoordelen van producten kijken wij naar kwaliteit,ouderdom, beschadigingen en eventuele defecten. Wij geven u altijd de juiste prijs voor uw producten, dus u bent bij ons aan het juiste adres!
 • Europese dekking
  Binnen Europa zijn wij altijd opzoek naar verkopende partijen. Het ophalen/afvoeren van producten  kan eveneens door ons gerealiseerd worden.
 • Vervoer
  Al jaren hebben grote vervoersbedrijven een ondersteunende rol binnen onze organisatie.
 • Altijd goed bereikbaar
  De Buyinggroup is altijd telefonisch goed bereikbaar. U krijgt direct persoonlijk contact zonder keuzemenu. Mocht het voorkomen dat de telefoon niet beantwoord wordt, dan vragen wij u het contact formulier in te vullen.
 • Snelle afhandeling
  Zoals hierboven vermeld, hebben wij goede en directe contacten zodat wij snel kunnen schakelen op alle fronten. U wilt toch ook de koop en afhandeling snel en probleemloos verloopt? Wacht dan niet langer en neem direct contact op!