Welkom Bij Mahrens
The buyinggroup

Inkoop tegen een eerlijke prijs

Duurzame verwijdering van tv’s

Snelle afhandeling


Kies ervoor om duurzaam uw gebruikte tv’s te laten verwijderen door een specialist. Wij laten tv’s op een milieubewuste manier verwijderen en afvoeren. Heeft u enig idee hoeveel er in Nederland wordt weggegooid aan elektronische apparaten? Per jaar gaat het om meer dan 8 miljoen apparaten, in totaal is dat ruim 100 miljoen kilo afval. Een kwart hiervan bestaat uit bruingoed, zoals televisies. Omdat het om enorme aantallen gaat is het essentieel om op een milieubewuste manier uw tv’s te laten afvoeren en verwijderen.

 Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!


Duurzaam en snel: tv’s laten verwijderen door ons team

Het is belangrijk om tv’s duurzaam te laten verwijderen. Mahrens B.V. uit Obdam is een elektronica recyclebedrijf dat tv’s op een milieubewuste manier kan verwijderen en afvoeren. We zijn van mening dat veel apparaten onnodig worden gerecycled, via demontage en hergebruik van grondstoffen. Vaak komt het voor dat apparaten geen defect vertonen of met geringe kosten en inspanning gereed kunnen worden gemaakt voor hergebruik. Verkoop daarom uw oude televisies aan ons. Dat is niet alleen beter voor uw bedrijf, maar vooral voor het milieu. Door ons kunt u uw tv’s duurzaam laten verwijderen.

We kopen graag uw gebruikte televisies

Wij zijn door onze ervaring en vakkundige werknemers de specialis in het afvoeren van tv’s bij hotels. Dankzij ons grote netwerk en onze kennis kunt u door ons team tv’s op een milieubewuste manier laten afvoeren en verwijderen. We bieden bij de bulk inkoop van platte tv’s ook een snelle service aan.

Benader ons voor hulp

Uw tv’s op deze manier laten verwijderen is niet alleen duurzaam, maar levert ook geld op. Wij betalen u een eerlijke prijs aan de hand van de kwaliteit, ouderdom en gebruikssporen. Het is dus ook nog eens voordelig om uw elektrische apparaten in te leveren bij ons. Laat uw tv’s dus eenvoudig afvoeren en verwijderen op een milieubewuste manier. Neem contact met ons op door te bellen naar +31619363380. 
E-mailen
Bellen
Info